Ansigtsbehandlinger

Book en tid


AnsigtsbehandlingerPersonlig hudpleje

Vores hudanalyse går forud for hver ansigtsbehandling, der sikrer dig størst mulige fordele for din hudtype. Vi bruger kun naturlige hudplejeprodukter fra anerkendte firmaer. Vores behandlinger passer både kvinder og mænd. Under hver behandling gives der råd og produktvejledning.
Her kan du læse lidt mere om nogle af de nyere ansigtsbehandlinger vi tilbyder. Der er flere ansigtsbehandlinger at vælge imellem når du ser under booking.

Masque Lumiere

Avanceret lysterapi-system fra MEDEX. Anti-age/hudfornygelse/hudforbedring.
Den aktive røde bølgelængde fra masken af 850 - 900 nm trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydling af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge procollagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, huden collagenstimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.
Varighed 75 min
Pris 795,-

Den Økologiske Evolve Beauty behandling ansigtsbehandling

Behandlingen går ud på at balancere hudens naturlige processer med "Evolve" hudpleje produkter. Serien er proppet med gennemtestede højeffektive superfoods og naturlige aktiv-stoffer. Den passer til alle hudtyper men også til sart og skrøbelig hud. Produkter virker beroligende og huden fremstår sundere, fornyet og uden irritation. Under behandlingen bruges der ingredienser: Økologisk Baobaolie som forbedrer hudens elasticitet, hjælper med at forynge nye hudceller. Den naturlige hyaluronsyre som fugter huden indefra, da det kan holde op til 1000 gange dets vægt i vand, hvilket reducerer sensitivitet og rødme, samt forbedrer fugtoptaget med op til 43%. Den økologiske granatæble ekstrakt regulerer celleomsætningen og styrker cellemembranen og begrænser fugttab og skader fra frie radikaler. Naturlige aminisyrer og peptidkompleks giver yngre udseende, fugt og forebygger rynker med anti-age effekt.

Akupressur massage hjælper på spændinger og giver huden nyt liv.

Behandlingen indeholder: Afrens, peeling, damp, dybderens, retning af bryn, decollete- nakke- hals-ansigtsmassage, akupressur, maske, håndmassage, hovedbundsmassage, afsluttende serum og creme.

Varighed:75 min
Pris: 750.-

Japansk ansigtsløfts massage

Kendt også som "Japanese Cosmo Lifting den originale metode af Lone Sørensen "Afrensning af huden, 100% naturlig hvid jord maske, stimulering af reflekspunkter, muskelstimulation, lymfestimulation, 100% naturlig Hyben Lifting Maske, kølende Quartz krystall massage med bjergsalt, 100 % naturlige Hyben Creme. Metoden er en kombination af forskellige metoder inden for ansigtszoneterapi, som påvirker både kroppen og ansigtet indenfra.
Du kan vælge behandlingen uden maske.

Pris: 650.- med maske 725.-
Køb af 3x Pris: 1755.-, med maske 1958-.
6x Pris: 3510.- med maske 3915.-
10x Pris: 5850.- med maske 6525.-

Med Japanese Cosmo Liftning metoden er det muligt at agere i kroppen, stimulere og balancere alle organer, inklusive huden der er kroppens største organ. Ved at stimulere reflekspunkter og refleksområder er det muligt at balancere musklerne i hele kroppen, inklusive ansigtsmusklerne.

Ved stimulering af reflekspunkterne er det muligt at agere i lymfesystemet i hele kroppen, opnå en detox effekt, fjerne giftstoffer og på denne måde opnå en udrensning af huden på hele kroppen, inklusive ansigtet.

Behandlingen er meget afslappende og alle stress relaterende spændinger vil forsvinde fra musklerne.

Behandlingen forbedrer hudens ungdommelige udsende. Gentagelse af metoden med jævne mellemrum vil vise et synligt resultat på huden. Man kan også sige at man får et ansigtsløft uden kirurgi. Lige meget om du har poser under øjne, slap hud, rynker, akne, eller bare vil se friskere ud.
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk