Nyheder

Book en tid


NyhederPersonlig Ansigts Yoga time


Relax & Beauty tilbyder nu personlige ansigtsyoga time til dig som søger den fremtidige naturlige ansigtspleje - det er anti-age, stressterapi og egenomsorg helt uden kunstige kreb. Ansigtet er skabt til at kommunikerer med, vi fortæller bevist og ubevist til verden hvem vi er, og hvordan vi har det. Det er en yoga praksis, der er hensynsfuld og som styrker, stimulerer og balancerer ansigts muskler, nerver, bindevæv, hud og lymfesystem. Ansigtet er et spændingsområde og ved dagligdags ansigtsyoga kan du få en del udbytte af
visuelle og indre forandringer:
Mimikken bliver mindre anspændt og mere hensigtsmæssig, nuanceret og levende, færre hovedpiner, færre kæbespændinger og mindre skæren tænder, færre hævelse i ansigtet, reducering af visuelle træthedstegn, færre rynker, mere glød og udstråling, en sundere hud og færre urenheder, slow age, markeret kæbelinje, løftede øjenlåg, fyldigere læber, fyldigere kinder, mental fokus, afstressende.
Din ansigtsyoga lærer er Certificeret ansigtsyoga Instruktør. Og din ansigtsyoga forløb bliver specielt sammensat til dig. Forløbet starter med begynde øvelser som er grundlæggende og efterfølgende bliver øvelserne mere avancerede.

Varighed: - 45min
Pris: -750.-

Relax & Beauty´s Indre Ro Signature Behandling

Den terapeutiske ansgitsbehandling, hvor din indre møder dit ydre.
Vores følelsesmæssige ubalance i kroppen sætter spor både i vores dagligdags funktion men også på vores ansigt. Efter et lang periode, uden at give tid til at afhjælpe de følelsesmæssige ophobninger i vores hjerne, yder man risiko for at udvikle stress, udbrændthed, depression, angst osv.
Din behandler er blevet certificeret i den originale Lone Sørensens Bipolar metode og har sammensat en unik behandling, som skaber balance både i din indre og ydre velvære. Under behandling balanceres blokeringer i kroppen, stimuleres Shakra og Plexus punkter som afhjælper følelsesmæssige ubalance i kroppen. Huden masseres med hyben, argan og Nigella ekstrakt olie som blødgører og fornyer huden. Miracle masken med mild AHA syre og Peruvian Maca ektrakt arbejder på hudens udstråling og ujævnligheder.
Behandlingen Indebær: Afrens af huden i ansigtet , varme omslag, peeling maske, maskesokker på fødderne, terapeutiske Bipolar massage og balancering i ansigtet og under fødder," Evolve Beauty`s " Hyoluron Serum, Superfood 360 Cremen.

Varighed: - 60min
Pris: - 699.-

MicroGold

MicroGold er den nyeste form for behandling som hjælper med optagelse af serumingredienser, ved hjælp af en mikrokanalteknik som benytter nåle tyndere end menneskehår, denne form for behandling udføres skånsomt, samt meget effektivt ved brug af en lille beholder med 20 mikronåle som er udført i et guldbelagt titaniummateriale.

En MicroGold behandling skaber meget små, nærmest usynlige kanaler som tillader hyaluronsyre, vitaminer og andre effektive ingredienser at trænge ned i huden via små kanaler. På denne måde forøges collagen- samt elastinproduktionen. Derfor kan MicroGold effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter og ar, udover at den er fugtgivende og hudforyngende.

Er MicroGold behandling sikker?

Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peelinger normalt ikke udføres. Behandlingen kan udføres i kurer med 3-4 ugers intervaller, eller som den såkaldte "The Red-carpet Treatment".

Dette bør du vide inden du får behandling

Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer efter og helst 1 uge før behandling for at undgå risikoen for hyperpigmentering
Behandlingsområdet skal være rent og fri for alle typer cremer og solblokker.

Området må ikke have været behandlet med kemiske peeling mindst 2 uger før behandling
Undgå at bruge Retin-A (A vit.syre produkter) eller lignende i mindst 1 uge før behandling
Ingen voks eller anden kemisk depilering mindst 2 uger før. Barbering kan udføres umiddelbart før og 48- 72 timer efter behandling, forudsat at huden ikke er irriteret.

Områder med permanente eller kosmetiske tatoveringer bør ikke behandles med MicroGold.
Hvis man har herpes, uanset aktiv eller passiv på tidspunktet for behandlingen, så anbefales Zovir-kur.
Væsentlige ændringer i klientens medicinske status skal indberettes til behandleren før behandling ved konsultationen.

Personer med disse kontraindikationer kan ikke behandles

Aktiv acne
Blødningsforstyrrelse
Inflammeret rosacea
Epilepsi
Tendens til Keloid Ar
Diabetes
Roaccutan behandling de seneste 6 mdr
Dermatitits
Hyppig infektion i kroppen og , eller huden
Strålebehandling i området de seneste 12 mdr
Gravide og, eller ammende
Blodfortyndende medicin
Forringet immunforsvar
Patienten bør ikke behandles med Botox 48 timer før MicroGold
Mindst 2 uger mellem behandling med MicroGold og behandling med dermalfiller/Skin booster eller e-Dermastamp.
Pris: - 1250.-
Varighed: - 60 min

Husk også at du kan se resultater samt videoer af vores behandlinger både på Facebook og Instagram!

Masque Lumiere

Avanceret lysterapi-system fra MEDEX. Anti-age/hudfornygelse/hudforbedring.
Den aktive røde bølgelængde fra masken af 850 - 900 nm trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydling af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge procollagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, huden collagenstimuleres od dermed regenererer og revitaliserer.

Varighed: - 90 min
Pris: - 795.-

Køb Gavekort Online

Som noget helt nyt kan du købe et gavekort derhjemme online. Du finder "Køb gavekort" under "Book tid" og under "Find mine bookinger".
Husk alle vores gavekort gælder 1 år frem fra købsdatoen.

e-Dermastamp/ Microneedling ansigtsbehandling

Under e-dermastamp behandlingen bruger vi e-dermastamp maskinen. Behandlingen består af små nåle, som virker ved at penetrere huden og lave tusinde mikroskopiske huller, der får huden til ar regenerer og danne ny collagen, samtidig bliver der påført hyaloron på huden hvilket fylder huden med fugt og sætter gang i hudens naturlige ophelingsproces.

Ar bliver mindre synlige, huden bliver fyldigere, mere fast og hudens farve mere jævnlig. Der anbefales 2-6 behandlinger afhængig af hudens tilstand. I de fleste tilfælde er 3 behandlinger rigeligt. Inden man booker tiden til dermastamp behandlingen er det optimale, at man har brugt dermarolle derhjemme mindst 3 uger. e-Dermastamp behandlingen kan udføres med 6-8 uges interval. Book dig ind til en Gratis konsultation, hvor vi planlægger et behandlingsforløb med dig.
*
Vores e-dermastamp maskine er Iso-certificeret, FDA -godkendt og CE-mærket. Din behandler har gennemgået kursus.

Hele ansigt: - 1950.- Køb 3 behandlinger 5500.-
Kinder: - 1200.-
Mindre område: - 900.-

Treading/tråd metode

Tråd metoden bliver brugt meget i India og Mellemøsten og er en af de ældste hårfjerningsmetoder.

Jeg bruger den metode på mine klienter, som ønsker at få formet sine bryn, samt få fjernet hår på overlæbe eller på hagen. Den metode er hurtig og nem og du undgår at få hudafskrabninger. Hos de fleste forsvinder rødmen rimelig hurtigt.

Metoden virker ved at hårene bliver rullet op fra huden med hårroden, dog uden at irritere den. Hår, som vokser tilbage, bliver blødere og finere, og dermed mindre synlige.
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk